ELTS є найпопулярнішим у світі іспитом на знання англійської мови для здобуття вищої освіти та глобальної міграції.
Результат пошуку зображень за запитом "Ielts"

ELTS (International English Language Testing System – Міжнародна тестова система з визначення рівня англійської) – найпопулярніший у світі екзамен з англійської мови, який складають більш ніж два мільйони осіб кожного року. IELTS допоможе вам проживати, навчатися та працювати в будь-якій країні.
Більш ніж 9 000 організацій у 135 країнах визнають результати іспиту IELTS для проживання, здобування освіти та працевлаштування. Сертифікат екзамену IELTS – єдиний сертифікат для подачі документів для еміграції, який визнають всі країни.
Іспит IELTS розроблений, аби допомогти вам вільно використовувати англійську у вашому повсякденному житті за кордоном. Приблизно за три години перевіряється ваш рівень володіння такими мовними навичками, як слухання, читання, письмо та усна частина. 
Найефективнішим способом перевірки рівня володіння розмовними навичками є інтерактивна співбесіда з кваліфікованим екзаменатором, яка проходить віч-на-віч. 
Іспит IELTS розроблявся чільними світовими експертами у сфері оцінювання рівня володіння англійською, тому ви можете бути впевнені в якості цього екзамену.
Де складати іспит?
На мою думку - тільки у Британській Раді.

Чому складати іспит IELTS у Британській Раді?

Британська Рада має більш ніж 85-річний досвід викладання та адміністрування іспитів з англійської мови в понад 130 країнах. Сподіваємося, ви залишитеся задоволені від якісної та кваліфікованої співпраці.
Пропоную вам лише декілька причин, чому за останні 25 років мільйони людей складають іспит IELTS саме у Британській Раді:
  • Експертна підтримка: Аби допомогти вам підготуватися до успішного складання іспиту, вони пропонують скористатися відеоматеріалами, підручниками та онлайн-курсами, які надають вам доступ до найкращих матеріалів для підготовки.
  • Безкоштовні ресурси: Road to IELTS – найпопулярніший онлайн-курс підготовки, розроблений у Британській Раді. Одразу після реєстрації на іспит IELTS, ви отримаєте доступ до безкоштовного 30-годинного курсу підготовки.
  • Зручні дати та місця проведення: понад 900 центрів складання іспиту у більш ніж 130 країнах світу, аби ви змогли обрати саме те місце і час, які будуть найзручнішими для вас. В Україні  іспит IELTS двічі на місяць впродовж року в Києві, та в окремі дати в Одесі, Львові, Дніпропетровську, Харкові, Запоріжжі та Черкасах. Дати публікуються на сайті на початку кожного року.
  • Зручна реєстрація: Ви можете зареєструватися на іспит IELTS онлайн та оплатити його різними способами.
  • Швидкі результати: Ми гарантуємо, що ви зможете перевірити свої результати онлайн на 13 день після дати складання іспиту.

Коментарі